Acest concurs a expirat în data de 2015-11-09. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de un moment de tihna cu Napolact in luna octombrie si poti castiga o excursie de doua nopti, intr-un loc din inima Ardealului.

Promotia are loc in perioada 05 octombrie 2015, ora 10:00:00 – 08 noiembrie 2015, ora 23:59:59. Promotia se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa acceseze in site-ul carrefour-online.ro;
  • sa se intregistreze/logheze in site-ul carrefour-online.ro, cont prin care se va face si participarea la prezenta campanie;
  • sa efectueze o achizitie de minimum doua produse Napolact (oricare doua produse din portofoliul Napolact) in perioada 05 octombrie 2015, ora 10:00:00 – 08 noiembrie 2015, ora 23:59:59. Achizitia a celor doua produse Napolact poate fi fie doar cu cele doua produse, fie ca cele doua produse Napolact sa faca parte dintr-un cos de cumparaturi care contine si alte produse disponibile pe site-ul carrefour-online.ro.
  • sa finalizeze achizitia cu succes;

Toate cumparaturile efectuate pe site-ul carrefour-online.ro in perioada campaniei, care contin minimum 2 produse Napolact vor intra in tragerea la sorti pentru premiul campaniei.

In cadrul promotiei se va acorda 1 premiu, dupa cum urmeaza:

  • Premiul consta in: o excursie de 4 persoane (castigator + inca 3 invitati ai acestuia) la pensiunea Cabana Motilor din Marisel, Cluj. Excursia include cazare pentru doua nopti pentru cele 4 persoane (2 camere duble) si 6 mese (3 mese/zi), iar castigatorul si invitatii acestuia pot beneficia de excursie in functie de disponibilitatea acestora si a rezervarilor de la pensiune, din perioada aleasa.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 12 noiembrie 2015 si se vor extrage 1 castigator si 3 rezerve, dintre toti cei care au efectuat actiunile descrise mai sus, in perioada campaniei, printr-un algoritm aleator pe de site-ul random.org.