Acest concurs a expirat în data de 2016-08-29. Vezi concursurile active aici.
Porneste spre Ibiza in calatoria de 100.000 de premii.

Promotia "Winston Freedom on Tour" se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 11 iulie 2016 - 28 august 2016.

La promotie participa urmatoarele sortimente / pachete de tigarete marca Winston, comercializate pe teritoriul Romaniei:

care vor avea lipite etichetele cu marcajul “Porneste spre Ibiza in calatoria de 100.000 de premii". Etichetele lipite pe pachetele de tigarete mentionate mai sus vor contine: informatii despre Promotie, premii, modalitatea de inscriere, si o parte razuibila sub care se afla un cod alfanumeric unic, format din 9 caractere, necesar inscrierii in promotie.

Nu participa la aceasta promotie pachetele de tigarete Winston care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.

Participantii pot sa inregistreze in promotie codurile unice promotionale obtinute prin achizitionarea unui pachet de produs promotional participant la promotie, prin SMS la 1896 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobil) si / sau prin intermediul website-ului www.yourfreedom.ro. Codurile introduse atat prin SMS, cat si pe website, sunt atribuite aceluiasi participant cu conditia folosirii la inscrierea in promotie a aceluiasi numar de telefon si aceleiasi adrese de email.

In cadrul promotiei se vor acorda 100.000 de premii, dupa cum urmeaza:

  • Premii instant (acordate conform unor momente castigatoare prestabilite):
    • 52.000 premii instant, constand in brichete metalice Winston
    • 39.949 premii instant, constand in pachete de produse (pachete de tigarete) non promo (fara eticheta promotionala), la alegere dintre sortimentele Winston Nova Blue 100’s, Winston Plus Red, Winston Plus XSpression
    • 5.000 premii instant, constand in baterii externe
    • 2.000 premii instant, constand in selfie stick
    • 1.000 premii instant, constand in boxa portabila Philips
  • Premii “Seturi de distractie” la alegere, acordate prin tragere la sorti zilnica, in urma participarii pe website, respectiv a finalizarii a minim uneia din experientele de pe Website in ziua curenta:
  • Marele Premiu „O excursie in Ibiza”:
    • 2 mari premii, acordate prin tragere la sorti - fiecare Mare Premiu consta in 1 excursie in Ibiza in perioada 13 - 15 septembrie 2016.

Premiile instant vor fi cele pentru care castigul este anuntat pe loc /instant, adica i se va comunica pe loc participantului daca a castigat sau nu. Toti castigatorii de premiu instant vor primi un mesaj SMS de anuntare a castigului pe numarul de telefon de pe care a inregistrat Codul promotional declarat castigator al premiului instant sau declarat la crearea contului pe website. In momentul inregistrarii de catre participant a unui cod promotional valid in promotie, pe baza unui algoritm probabilistic avand la baza momente orare castigatoare se va stabili in timp real daca acel cod este sau nu castigator al unui premiu instant. La inceputul promotiei se vor extrage si se vor stabili 99.949 momentele orare castigatoare, de tipul an-luna-zi-ora-minut-secunda in vederea acordarii premiilor Instant mai sus mentionate.

Premiile zilnice vor fi acordate in functie de optiunea consumatorului pentru unul din cele 3 tipuri de Seturi de distractie (exprimata in limita stocului disponibil), prin tragere la sorti, dupa finalizarea a minim unei experiente aferente unei activitati, pe website, in ziua curenta.

Prima tragere la sorti a 1 mare premiu va avea loc in data de 02 august 2016 si a doua tragere la sorti a 1 mare premiu (al doilea premiu mare) va avea loc in data de 30 august 2016.

Castigatorul trebuie sa pastreze etichetele cu coduri promotionale unice, taloanele razuibile cu coduri promotionale unice, mesajele de tip sms cu codul declarat castigator pana la data 30 septembrie 2016.

5 din 5 (1 Voturi)