Acest concurs a expirat în data de 2016-05-13. Vezi concursurile active aici.
Pase de finala.

Concursul "Pase de finala" va incepe pe data de 25 aprilie 2016, ora 10:30:00 si va dura pana la 12 mai 2016, ora 23:59:59.

Pentru inscriere in concurs, participantul trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • sa acceseze aplicatia dedicata Ccncursului si acceseaza butonul ”Intra in concurs”;
  • sa isi aleaga modelul Nissan din cele disponibile (X-Trail, Qashqai sau Pulsar);
  • sa acceseze butonul “Start Joc”;

Participantul va primi pe parcursul jocului diverse mesaje de incurajare din partea unui reprezentant al galeriei in functie de evolutia sa in joc.

Participantul va avea la dispozitie 6 incercari pe joc. La sfarsitul jocului, daca participantul are minimum 3 incercari reusite, se va afisa un formular de inscriere in tragerea la sorti pentru premiile concursului.

In cadrul concursului pot fi acordate urmatoarele premii:

  • 20 x Minge de fotbal Nissan - UEFA Champions League
  • 1 x Marele Premiu: 2 Bilete la finala UEFA CHAMPIONS LEAGUE de la Milano, transport cu avionul dus-intors (Bucuresti – Milano, Milano-Bucuresti), cazare pentru 2 nopti la un hotel de 4 stele in Milano, transfer de la aeroport la hotel, transfer de la hotel la stadion, transfer de la stadion la hotel si suma de 300 de euro

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in data de 13 mai 2016, din toti participantii care au cel putin 3 incercari reusite, au completat integral formularul de inscriere si indeplinesc conditiile stipulate in regulament. Tragerea la sorţi va fi electronică si se va efectua la sediul organizatorului in prezenta unui notar public si a unui reprezentant al organizatorului.