Concurs: Castiga 2 bilete la finala Champions League din 3 iunie 2017, de la Cardif!

 admin  2017.03.12  Trageri la sorti,Invitatii  961

concurs Telekom

Campania este organizata online si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin descarcarea, instalarea s si utilizarea aplicatiei mobile MyAccount Telekom, in perioada 06.03.2017 – 30.04.2017 (inclusiv).

Pentru a putea participa la campanie, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  1. sa fie titulari ai unui abonament de servicii in reteaua Telekom Romania Communications si/sau Telekom Romania Mobile Communications;
  2. sa se autentifice in contul aplicatie de mobil MyAccount cel putin o data pe toata durata campaniei.

Persoanele care nu detin aplicatia de mobil MyAccount si doresc sa participe la Campanie, o pot descarca accesand www.telekom.ro/app sau unul dintre link-urile de mai jos, in functie de sistemul de operare al telefonului pe care se doreste descarcarea aplicatiei.

Un participant va fi identificat pe toata perioada desfasurarii Campaniei dupa adresa de email, cu care s-a logat in aplicatia de mobil MyAccount, urmand a intra in tragerea la sorti finala. Fiecare utilizare a aplicatiei de mobil MyAccount pe perioada desfasurarii campaniei reprezinta cate o sansa in tragerea la sorti.

In cadrul acestei Campanii se va acorda prin tragere la sorti un premiu ce consta in 2 bilete la finala Champions League din 3 iunie 2017, de la Cardif.

Excursia la Cardiff are drept scop oferirea posibilitatii castigatorului, alaturi de 1 insotitor, de a participa la finala UEFA Champions league, oferite de Telekom Romania. Castigatorul trebuie sa fie insotit de 1 prieten.

Premiul include:

  • bilete de avion, cursa directa Bucuresti – Cardiff – Bucuresti, pentru 2 persoane
  • transfer de la aeroport-hotel/ hotel- aeroport, pentru 2 persoane
  • 2 nopti de cazare la un hotel din Cardiff, in camera dubla pentru 2 persoane. Room service-ul si banii de cheltuiala nu sunt inclusi
  • mese incluse: mic-dejun
  • 2 bilete la finala UEFA Champions League din data de 3 iunie 2017

Dupa finalul Campaniei, in data de 10.05.2017, va avea loc tragerea la sorti, in vederea acordarii premiilor finale oferite de Organizator. In cadrul tragerii la sorti, se vor desemna un castigator si 5 rezerve.

Extragerea se va realiza pe baza unui algoritm electronic securizat dintre toti Participantii valizi, care s-au inscris in Campanie pana la data incheierii acesteia – 30.04.2014, ora 23:59:59 (inclusiv). Participantii care s-au autentificat cel putin o data in perioada desfasurarii Campaniei, vor intra in tragerea la sorti finala.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Telekom castiga premii Telekom My Account UEFA Champions League
Premii
in valoare de

306.92
miliarde de lei,
adica
306.920.816,00
RON
10673
concursuri
expirate
75
concursuri
active

concursomani
online
avon.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma