Acest concurs a expirat în data de 2016-05-25. Vezi concursurile active aici.
Intra in joc!

Campania se va desfasura in perioada 12 mai - 24 mai 2016.

Produsele participante la campaniei sunt toate bauturile carbogazoase sub denumirea de  Coca-Cola si Coca-Cola Zero, comercializate de catre magazinele participante. Pentru evitarea oricarui dubiu urmatoarele produse nu sunt participante in prezenta campanie: Coca-Cola Vanilla, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Light, Coca-Cola Life.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante cel putin un produs participant si sa trimita cuvintele "Coca-Cola" prin SMS la numarul 1899 (tarif standard 0.05 Euro + TVA per SMS in retelele din Romania: Orange, Telekom Mobile si Vodafone)

Pentru a intra in posesia premiilor, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze in original documentul fiscal in baza caruia s-au inscris in campanie.

In cadrul campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • Premiile mici:
    • 1.000 de baterii reincarcabile cu logo-ul Coca-Cola
    • 5 de console de jocuri Xbox One, capacitate 500 Gb, cu joc Fifa 2016
  • Premiile mari
    • 2 bilete duble la meciul dintre Romania si Franta, in cadrul Euro 2016, din 10 iunie 2016

Tragerea la sorti pentru premiile mari se va efectua in data de 20 mai 2016 si va cuprinde toate participarile valide inregistrare in perioda 12 mai - 19 mai 2016.

Tragerea la sorti pentru premiile mii se va efectua in maxim 2 zile lucratoare de la finalizarea campaniei si va cuprinde toate inscrierile valide inregistrate in toata perioada campaniei.