Acest concurs a expirat în data de 2014-08-02. Vezi concursurile active aici.
Castiga 2 aparate pentru inghetata Delimano Ice Cream Maker!

Concursul “Câștigă unul dintre cele două aparate pentru înghețată Delimano” se desfasoara in perioada 4 iulie – 1 august 2014, pe teritoriul Romaniei.

Participantii la acest concurs trebuie sa intre in contul personal de pe goodfood.ro (daca nu au cont, sunt invitati sa-si creeze unul), sa se asigure ca toate campurile formularului din profil sunt completate (numele, prenumele, e-mailul, telefonul, sexul, localitatea - acestea sunt detaliile care ajuta la identificarea castigatorului si contactarea acestuia), sa se inscrie in concurs pe pagina goodfood.ro sa completeze formularul de participare si sa trimita o fotografie cu tortul de inghetata de piersici pe care l-a pregatit pe baza retetei din revista GoodFood, numărul de iulie – august, pagina 26.

Castigatori vo fi desemnat prin tragere la sorti pe data de 2 august 2014. La tragerea la sorti vor participa toti concurentii care au trimis o fotografie respectand cerintele concursului. Extragerea se va face cu ajutorul functiei Random din Excel.
Castigatorul va fi publicat pe site-ul www.goodfood.ro pe 2 august 2014.

Premiile concursului “Câștigă unul dintre cele două aparate pentru înghețată Delimano”: sunt 2 x aparat de inghetata Delimano Ice Cream Maker