Acest concurs a expirat în data de 2016-02-15. Vezi concursurile active aici.
Chiar si 5 minute de pauza iti pot schimba ziua. Descopera momente de libertate si premii care te inspira sa le traiesti.

Promotia se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in perioada 04 ianuarie 2016 (orele 00:00:00) – 14 februarie 2016 (orele 23:59:59).

La promotie participa urmatoarele sortimente /pachete de tigarete marca Winston, comercializate pe teritoriul Romaniei:

  • Winston Base - urmatoarele sortimente: Winston Classic, Winston Blue si Winston Silver;
  • Winston 100's - urmatoarele sortimente: Winston Classic 100's si Winston Blue 100's;
  • Winston Plus – urmatoarele sortimente: Winston Plus Red, Winston Plus Blue si Winston Plus XSpression;

care se vor distinge prin:

  • a) grafica distinctiva pe folia exterioara transparenta (de polipropilena) cu marcajul “Firmtech filter, quality touch”, pentru sortimentele Winston Base si Winston 100’s sau “New look, same taste” pentru sortimentele Winston Plus;
  • b) design nou al pachetelor;
  • c) talon in interiorul pachetelor cu informatii despre produs;
  • d) cod alfanumeric unic, din 8 caractere, necesar inscrierii in promotie, tiparit in interiorul capacului pachetului promotional.

Nu participa la promotie pachetele de tigarete Winston care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus. Produsele participante la promotie vor fi comercializate in limita stocului disponibil.

La promotie poate participa orice persoana fizica, fumatoare, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data inceperii promotiei, cu cetatenie romana si cu domiciliul stabil in Romania.

Participantii pot sa inregistreze in promotie codurile promotionale unice, prin SMS la 1896 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom) si /sau prin intermediul website-ului www.yourfreedom.ro.
Codurile promotionale unice introduse atat prin SMS, cat si pe website, sunt atribuite aceluiasi participant cu conditia folosirii la inscrierea in promotie a aceluiasi numar de telefon si aceleiasi adrese de email.

Un participant poate inregistra de pe acelasi numar de telefon sau cont unic intr-o zi de promotie maxim 10 coduri valide. 

Pentru ca o inregistrare de cod promotional unic sa fie considerata valida /un cod inregistrat sa fie valid, participantul trebuie sa inscrie pe website, in campul „Introdu codul aici”, sau sa trimita prin SMS la 1896 (numar scurt de telefon cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom) mesajul text de participare care sa contina doar codul promotional unic (de 8 caractere) scris corect si complet, fara alte informatii, spatii sau alte caractere.

In cadrul promotiei se vor acorda 30.054 de premii, in valoare totala minima de: 263.348 LEI (TVA inclus), dupa cum urmeaza:

  • A. Premii din categoria „Premii instant” (acordate conform unor momente castigatoare prestabilite):
    • 20.000 premii instant, constand in brichete Winston (Brichetele pot fi de diferite modele, in functie de stocul de premii existent in magazin), care pot fi castigate in urma inregistrarii codurilor prin SMS la 1896 sau pe website.
    • 10.000 premii instant, constand in pachete de Produse promotionale, la alegere dintre sortimentele Winston Blue, Winston Blue 100’s, Winston Plus Red, Winston Plus XSpression, care pot fi castigate in urma inregistrarii codurilor prin SMS la 1896 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Telekom) sau pe website, in limita stocului disponibil.
  • B. Premii din categoria “Premii saptamanale” acordate la alegere in urma participarii prin SMS sau website, prin tragere la sorti. Numarul total de Premii saptamanale acordate pe durata promotiei este:

Premiile din categoria „Premii instant”  se vor acorda pe baza unui algoritm  probabilistic avand la baza momente orare castigatoare astfel incat se va stabili in timp  real daca acel cod este sau nu castigator al unui premiu instant La inceputul promotiei se vor extrage si se vor stabili 30.000 de momentele castigatoare  de tipul an-luna-zi-ora-minut-secunda si ordinea de alocare a premiilor in vederea  acordarii acestora.  Astfel, dupa cel mai recent activat moment prestabilit se va acorda premiul instant  primei inscrieri valide de cod inregistrata in promotie.

Premii din categoria “Premii saptamanale” se vor acorda prin tragere la sorti. Tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor saptamanale vor avea loc in Bucuresti, in prezenta unui notar si a unei comisii formate din reprezentati ai organizatorului, precum si a altor persoane pe care le va desemna organizatorul in cazul in care va considera necesar, in fiecare zi de marti din saptamana urmatoare, dupa cum urmeaza:

  • se genereaza 9 liste, cu toate codurile participante in saptamana anterioara, pentru cele 9 tipuri de premii;
  • se va alege printr-un mecanism random un cod castigator pentru fiecare tip de premiu, in total 9 coduri (9 castigatori).