Acest concurs a expirat în data de 2014-11-29. Vezi concursurile active aici.
Selfie

Campania Promotionala “Selfie” se va desfasura in perioada 20 august 2014 ora 08:00 - 28 noiembrie 2014, ora 23:59 (inclusiv).

In vederea participarii la promotia „Selfie” trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  • a) Categoria 1 de participanti: Persoanele fizice care au contractat si obtinut un credit de consum Selfie in perioada 20.08 – 28.11.2014 si nu inregistreaza sume restante fata de banca, la data tragerii la sorti.
  • b) Categoria 2 de participanti: Persoanele fizice, cetateni romani, cu resedinta sau domiciliul in Romania, care au implinit virsta de 18 ani pana la data de 20.08.2014 interesate sa obtina un credit, care:
    • Isi lasa datele de contact complete si valide (nume, prenume, telefon) pe site-ul www.creditulselfie.ro si/ sau 
    • Care participa in cadrul aplicatiei dedicate creditului Selfie de pe pagina facebook. In aceasta situatie, clientii trebuie:
      • sa acceseze reteaua de socializare Facebook
      • sa detina un profil de Facebook activ pentru a se autentifica
      • sa acceseze pagina Romanian International Bank S.A., din care vor accesa tab-ul (fereastra) special creat pentru prezenta campanie
      • Sa-si dea acceptul ca sunt de acord ca aplicatia sa acceseze datele inregistrate in Facebook (adresa de e-mail cu care a fost inregistrat profilul personal), apasand butonul “Allow”.
    • Utilizatorii Facebook trebuie sa incarce in aplicatia de Facebook a Romanian International Bank S.A. o fotografie in care isi realizeaza un Selfie (o fotografie care se ii aiba drept protagonisti pe ei insisi). Acestia trebuie sa detina dreptul de utilizare a pozei postate, purtand raspunderea exclusiva in legatura cu dreptul de utilizare a acesteia.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 08.12.2014. In urma acesteia vor fi desemnati 11 castigatori si 11 rezerve. Tragerea la sorti se va realiza in mod electronic cu garantarea caracterului aleatoriu in desemnarea castigatorilor, in prezenta unui comisii formate dintr-un reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al agentiei implicate in desfasurarea campaniei si va fi atestata de un avocat prezent la locul extragerii.

În cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii 11 premii constand in:

  • 1 premiu constand suma de 10.000 lei net, premiu la care au dreptul toti participantii care au contractat un credit de nevoie personale Selfie
  • 10 premii constand in rame foto digitale in valoare neta de 150 lei/bucata, premii la care au dreptul toti participantii care si-au lasat datele de contact pe site-ul www.creditulselfie.ro si/sau care s-au inscris in aplicatia de pe facebook, indiferent daca au contractat sau nu un credit de nevoi personale Selfie

Premiul net constand in 10.000 de lei va fi transferat in contul curent deschis la RIB SA de catre participant, in termen de 30 de zile de la acceptarea premiului. Premiile constand in rame foto digitale vor fi transmise castigatorilor prin curier sau prin ridicare de la cea mai apropiata unitate RIB SA.