Acest concurs a expirat în data de 2014-12-01. Vezi concursurile active aici.
Prinde melodia care-ti aduce mia!

Pe 1 decembrie, la ProFM cea mai populara muzica e muzica romaneasca! Prinde melodia care iti aduce mia de lei!

Ziua intreaga o lasam sa vorbeasca! Toate slagarele, toate refrenele, toate hiturile … 100 % ROMANesti! Cu invitati de nu gandesti!

Incepem la prima ora cu matinalii, Gheorghe si GreeG care aduc romani cu vorbe la ei in studioul ProFM. Mihai Margineanu si Alexandra Stan vin sa spuna in direct “La multi ani” tarii, alaturi de noi.

Dintr-un salon de tatuaje, What’s Up isi va tatua in direct la radio steagul Romaniei.  Apoi, de la ora 10.00, ne mutam in studioul ProFM din AFI Palace Cotroceni, de unde facem emisie toata ziua! 

La ProFM muzica uneste, se asculta frateste si te plateste!  Cine prinde piesa care face o mie de lei, “Noi suntem romani”, pune mana pe ei! 

Hai sa dam mana cu mana, sa ascultam muzica buna, toata ziua in Romania!  100% ROMANesti la ProFM!

Concursul se desfasoara in data de 01.12.2014, in intervalul orar 07.00 - 20.00. Pe durata Concursului, se va organiza un singur moment de Concurs.

Astfel, in data de 01.12.2014, intre orele 07.00-20:00, va exista un moment de Concurs in care va fi difuzata Melodia Zilei. Pentru a putea fi identificat momentul de Concurs de Participanti, Melodia Zilei va fi incadrata intre doua semnale de Concurs, care sa o anunte. Semnale de concurs vor include urmatorul text: La ProFM muzica uneste! Urmeaza melodia care iti aduce mia! Si 100% ROMANesti! Asta-i melodia care-ti aduce mia!. Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult ProFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite pe parcursul difuzarii Melodiei Zilei in interiorul semnalelor de Concurs si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa (denumite in continuare „SMS-uri Valabile”).

Premiul care poate fi castigat in Concurs este de 1.000 de lei brut.