Acest concurs a expirat în data de 2015-06-27. Vezi concursurile active aici.
ProFM si Digi Mobil iti dau telefon.

Concursul se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 25.05.2015 si data de 26.06.2015. Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

De luni pana vineri, in intervalul 09.00 - 18.00, se vor desfasura 4 sesiuni de concurs/zi, la orele 09.00, 12.00, 15.00, 18.00. Sesiunea de Concurs aferenta fiecarui interval orar aici mentionat dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs, va da semnalul de incepere a Concursului. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu textul „Ascult ProFM”. Tariful pentru mesajele SMS se aplica automat, odata cu trimiterea mesajului SMS. Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM la momentul inchiderii Sesiunii de concurs, va contacta telefonic Participantul expeditor al SMS-ului Valabil cu numarul 100. In cazul in care, intr-o Sesiune de concurs, nu se strang 100 de SMS-uri Valabile, va fi contactat telefonic Participantul expeditor al ultimului SMS Valabil primit. Daca un astfel de Participant va raspunde la telefon, va primi un Abonament Digi Mobil Optim 2 pentru 12 luni si un telefon mobil Samsung. Daca expeditorul SMS-ului Valabil cu numarul 100 sau a ultimului SMS Valabil primit, dupa caz, nu raspunde la telefon, acest premiu se vor raporta in urmatoarea Sesiune de concurs. 

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • a) 100 de telefone mobile Samsung Galaxy J1
  • b) 100 de abonamente „Digi Mobil Optim 2” pentru 12 luni. Fiecare abonament are o valoare de 2 euro pe luna (TVA inclus) si va fi suportat de catre Co-Organizator timp de 1 an de la activarea premiului. Dupa trecerea perioadei de un an castigatorul poate opta pentru prelungirea sau incetarea acestui abonament.