Acest concurs a expirat în data de 2015-09-09. Vezi concursurile active aici.
Voteaza micii romanesti de gratar preferati!

Campania " Voteaza micii romanesti de gratar preferati! "  se va desfăşura în perioada 08.07.2015 – 08.09.2015 in magazinele Penny  Market si XXL Mega Discount, conform programului de functionare a fiecarui magazin  participant, de pe întreg  teritoriul României .

Produsele participante sunt reprezentate de 4 tipuri de mici ce vor fi comercializati in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount sub 4 denumiri:  Reteta lui Celentano Reteta lui Firicel, Reteta lui Giani, Reteta Gianinei.

Pentru participarea in promotie clientul trebuie sa cumpere cel putin una dintre cele 4 retete de mici, din magazinele Penny Market si/sau XXL Mega Discount si sa o voteze pe cea preferata (cu conditia ca aceasta sa se regaseasca si pe bonul fiscal pe care il inscrie), folosind numarul unic al bonului alcătuit din 18 caractere numerice, tiparit pe bonul fiscal dupa indicativul Nr.Fact, insotit de cifra retetei preferate: 1 pentru Celentano, 2 pentru Gianina, 3 pentru Giani, 4 pentru Firicel.

În prezenta Campanie promoţională, orice vot pentru a putea fi validat trebuie sa fie efectuat exclusiv pe perioada Campaniei, conform programului de functionare al fiecarui magazin participant.

Pentru a participa la prezenta Campanie promoţională, clientul trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  • sa cumpere cel putin un produs participant in campanie, respectiv una dintre cele 4 retete de mici dintr-unul din magazinele Penny Market sau XXL Mega Discount, pe un bon fiscal, in perioada de valabilitate a Campaniei.
  • să voteze reteta preferata - pentru a vota clientul trebuie sa înscrie numarul unic, format din 18 caractere numerice, tiparit pe bonul fiscal imediat dupa indicativul Nr.Fact., insotit de numarul retetei preferate astfel: 1 pentru Celentano, 2 pentru Gianina, 3 pentru Giani, 4 pentru Firicel, o singură dată în campania.
  • inscrierea se poate face prin una dintre urmatoarele modalitati puse la dispozitie de Organizator: 
    • a. Prin website-ul de introducere coduri utilizat în Campania promoţională, respectiv miciipreferati.penny.ro, pe toată perioada derulării Campaniei promoţionale;
    • b) prin SMS la 1860 (valabil în reţelele nationale Vodafone, Orange şi Telekom, iar tariful aplicabil unui SMS către acest număr este unul normal, stabilit de reţelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul);
  • sa pastreze bonul fiscal in original.

Cu un bon fiscal se poate vota o singura data indiferent de numarul produselor cumparate aflate in aceasta promotie care sunt inscrise pe acel bon fiscal.

Un participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale după numărul de telefon mobil cu care s-a înregistrat pe microsite și/sau de pe care a trimis SMS in vederea inscrierii, indiferent de modalitățile de participare.

În cadrul acestei Campanii promoţionale se va acorda 1 premiu in valoare neta de 10.000 de euro.

La tragerea la sorți vor fi incluse toate voturile unice (identificate după numărul de telefon mobil) care au înscris cel puțin un numar unic de bon insotit de numarul retetei preferate pe toata durata Campaniei.

In data de 10.09.2015, in baza voturilor valabil exprimate Organizatorul va identifica reteta de mici castigatoare. Va fi declarata castigatoare reteta de mici care va intruni cele mai multe voturi din partea clientilor, ca urmare a inscrierii numarul unic de pe bonul fiscal insotit de numarul retetei preferate. Castigatorul premiului in valoare neta de 10.000 euro se va extrage dintre voturile valabile si valide, care au inscris ca reteta preferata, reteta declarata castigatoare pe baza tuturor voturilor valabil exprimate.