Acest concurs a expirat în data de 2016-01-19. Vezi concursurile active aici.
Fii mobil si castiga cu Viva Credit.

Campania promotionala va incepe in data de 18 noiembrie 2015 si se va incheia in data de 18 ianuarie 2016, ora 24:00.

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa:

  • descarce pe echipamentul mobil (telefon sau tableta) aplicatia Viva Credit din Appstore sau Google Play sau daca au deja aplicatia Viva Credit instalata pe echipamenul mobil, sa se inregistreze cu contul de utilizator Viva Credit – acelasi cont de utilizator pe care il folosesc si pe website-ul vivacredit.ro si sa solicite un credit de la Viva Credit;
  • daca nu au deja un cont de utilizator Viva Credit - sa inregistreze in aplicatie toate datele necesare deschiderii unui cont de utilizator Viva si sa solicite un credit Viva Credit;
  • sa nu aibe un credit in rate la Viva Credit, in perioada campaniei promotionale;
  • sa primeasca aprobarea creditului Viva Credit solicitat in perioada campaniei promotionale;

In cadrul campaniei promotionale, organizatorul va acorda 10 premii individuale constand in cate o tableta Samsung Galaxy Tab4 T230, cu procesor Quad-core 1.20GHz, 7.0", TFT, 1.5GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth, Android Kitkat 4.4.2.

Castigatorii premiilor campaniei promotionale vor fi desemnati prin trageri la sorti in data de 18 decembrie 2015 si in data de 18 ianuarie 2016. Tragerile la sorti se vor face in mod aleatoriu, prin mijloace electronice. La fiecare dintre tragerile la sorti vor fi acordate cate 5 premii individuale, din cele descrise mai sus.

La tragerea la sorti vor participa toate conturile active Viva Credit, care au primit un Credit pana la Salariu de la Viva Credit prin intermediul aplicatiei mobile Viva Credit si care nu au mai castigat in perioada campaniei.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.