Acest concurs a expirat în data de 2015-10-30. Vezi concursurile active aici.
Citeste Click! de pe mobil si joaca Click!Mania!

Concursul “Click!MANIA mobile” se desfăşoară zilnic pe parcursul a 4 săptămâni, în perioada 02 – 29 octombrie 2015.

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să urmezi etapele de mai jos:

  • a) Accesează pagina m.click.ro de pe telefonul mobil și intră în concursul ”Click!MANIA mobile”;
  • b) Autentifică-te folosind contul personal de Facebook;
  • c) Intră în joc și verifică cele 3 simboluri apărute pe ecran;

Ești câștigătorul unuia dintre premiile puse în joc în cadrul concursului ”Click!MANIA mobile” dacă după autentificare și intrare în joc îți apar pe ecran 3 simboluri identice. (Exemplu: pentru a câștiga premiul constând în tabletă, pe ecran trebuie să apară 3 simboluri cu tabletă.)

Poți participa în concurs o singură dată pe zi, în intervalul orar 00.00 - 23.59, pe bază de Facebook ID. Fiecare utilizator va putea vedea în secțiunea “Simbolurile mele” cele 3 simboluri și seriile unice aferente care i-au apărut zilnic.

Premiile puse în joc în cadrul acestui concurs sunt în număr de 2.000:

  • 10 premii constând în câte o tabletă:
    • 5 tablete Allview
    • 5 tablete Citytab
  • 50 de premii constând în câte o baterie externă de telefon
  • 70 de premii constând în câte un set format dintr-un ibric de cafea și o râșniță
  • 1.870 de premii constând în câte un CD cu musică

Dacă ai găsit cele 3 simboluri identice vei primi automat pe adresa de e-mail aferentă contului de facebook cu care te-ai autentificat în concurs un mesaj pentru revendicarea premiului. Completează formularul primit pentru revendicarea premiului sau sună la numărul de telefon de concurs 0318.603.426, tarif normal, între orele 08:30 - 17:00 și comunică următoarele date obligatorii: seria aferentă celor 3 simboluri identice, nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresa de livrare, copie carte de identitate (pentru premiile constând în tablete și seturi de cafea + râșniță).

Dacă revendicarea premiului aferent celor 3 simboluri identice nu se face în termen de 3 zile calendaristice de la primirea e-mail-ului cu formularul pentru revendicarea premiului prin completarea formularului sau sunând la numărul de telefon de concurs deținătorul seriei câștigătoare nu mai poate revendica premiul în altă zi.