Acest concurs a expirat în data de 2016-10-17. Vezi concursurile active aici.
2016 inseamna pentru noi aniversarea a 210 ani de traditie si istorie Borsec, asadar anul acesta surprizele se vor tine lant!

Concursul se va desfasura in perioada 29 august 2016, ora 12:00:00 – 16 octombrie 2016, ora 23:59:59.

Pentru a participa la prezentul concurs, participantii trebuie sa acceseze pagina de Facebook  Borsec  Regina Apelor Minerale ​  in perioada de desfasurare a campaniei si sa raspunda la intrebarea de concurs aferenta fiecarui oras.

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt 154 de premii, distribuite astfel: 11 premii pentru fiecare oras in care se desfasoara turneul aniversar, constand in 10 seturi (tricou si sapca) si un CD cu autograful membrilor trupei Voltaj.
 
Concursul se desfasoara in urmatoarele orase: Iasi, Suceava, Oradea, Cluj, Ploiesti, Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu, Pitesti, Targu Jiu, Timisoara, Constanta, Braila, Bucuresti, de pe teritoriul Romaniei
 
Castigatorii vor fi extrasi prin random.org.  Un participant poate castiga 1 singur premiu din fiecare concurs.  Castigatorii vor fi notificati prin intermediul unui mesaj privat pe pagina de Facebook in termen de maxim 24 ore zile de la desmnarea castigatorilor.