Acest concurs a expirat în data de 2015-12-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs Star Wars Online 2015.

“Concurs Star Wars Online 2015” se desfăşoară pe parcursul a 31 zile calendaristice din data de 20.11.2015 pậnă în data de 20.12.2015 (inclusiv).

Pentru a participa în tragerea la sorţi pentru unul din cele 10 premii (constând ȋn figurine Star Wars VII) participantul va trebui să indeplineasca (cumulativ) urmatoarele conditii:

  • sa completeze formularul de inscriere /inregistrare;
  • sa înscrie în concurs o fotografie Star Wars validă, mentionand numele, prenumele, adresa email, telefon, oras, data nasterii. Participantul se va putea înregistra efectiv în concurs prin accesarea butonului „Încarca fotografia”;
  • sa inregistreze un numar de 30 de voturi valide pentru fiecare fotografie Star Wars inregistrata;

Prin fotografie Star Wars validă se înţelege fotografia care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • conţine cel putin unul din elementele Star Wars prezente in hipermarketurile Carrefour de pe teritoriul Romaniei.
  • conţine cel puţin o persoana cu varsta de 18 ani sau peste 18 ani în fotografie, respectiv persoana care a creat contul din care este urcata fotografia.

Fiecare fotografie va fi aprobată în prealabil de un reprezentat Carrefour. Procesul va fi efectuat după urcarea fotografiei în Concurs şi nu implică o acţiune suplimentară din partea participantului. Ţinând cont de volumul mare de fotografii verificate manual, procesul poate dura până la 48 de ore.

Un participant nu poate avea mai mult de un cont si poate inscrie doar o fotografie.

Premiile acordate în cadrul “Concurs Star Wars Online 2015” vor fi următoarele:

  • 10 premii constând ȋn figurine tar Wars VII

Astfel, premiul fiecãrui câştigãtor desemnat prin tragere la sorţi dintre toate fotografiile care au strâns cel puţin 30 de voturi, va consta ȋntr-o figurinã Star Wars VII.

Cele 10 premii descrise mai sus vor fi acordate participanţilor ale căror fotografii au strâns cel puţin 30 de voturi valide şi au fost extrase în tragerea la sorţi. Câştigătorii validaţi ai premiilor puse în joc în „Concursul Star Wars Online 2015” vor primi premiile prin curier în cel mult 10 zile lucrătoare de la data confirmării telefonice de către un reprezentant al Organizatorului.