Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Tuborg te premiaza cu o bicicleta!

Campania "Tuborg te premiaza cu o bicicleta" se va desfăşura în perioada 01 - 31 august 2014 ora 23:59.

Produsul participant la Campanie este:

Orice produs Tuborg, indiferent de modalitatea de ambalare, disponibil in magazinele Mega Image. Produsele participante nu au un design special care anunta promotia pe etichete.

Premiile oferite în cadrul Campaniei constau în:

  • 10 biciclete Pegas, adica 1 bicicleta pe fiecare Magazin selectionat Mega Image 
  • 300 pachete cu 6 doze Tuborg 0.5L, adica 30 pachete cu 6 doze Tuborg 0.5L pe fiecare magazin selectionat Mega Image

Participanţii care achiziţionează în perioada de desfăşurare a Campaniei Produse participante, trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • a) sa achizitioneze produse marca Tuborg, indiferent de modalitatea de ambalare, produsele achizitionate pe un singur bon reprezinta o singura intrare in concurs indiferent de numarul produselor de pe bon
  • b) sa trimita SMS cu numarul bonului fiscal (care atesta achizitia unui produs Tuborg), numele magazinului (din care a fost facuta achizitia, numele scris exact cum este comunicat pe materialele de promotie si in anexa prezentului regulament) si data bonului fiscal (ziua si luna) in aceasta ordine la numarul 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote)
  • d) Avand in vedere ca numarul de telefon mobil reprezinta elementul de identificare a participantilor la momentul inscrierii, un participant identificat cu acelasi numar de telefon mobil se poate inscrie in Campanie de maximum 10 ori intr-o zi, fiecare inscriere trebuind sa fie facuta cu un cod alfanumeric diferit si corect. Incercarea de inscriere de 5 ori consecutiv a unui cod gresit sau deja folosit are ca rezultat blocarea participarii in Campanie pentru 24 de ore, participantului nemaifiindu-i permisa inscrierea in Campanie cu acelasi numar de telefon, in intervalul mai devreme specificat.

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti in data de 10 septembrie 2014. Tragerile la sorti vor avea loc pentru fiecare magazin participant in parte. Premiile extrase pentru un magazin participant sunt 1 bicicleta Pegas si 30 six pack-uri de bere. Prin tragere la sorti vor fi desemnate si trei rezerve pentru fiecare premiu mare – bicicleta Pegas.