Concurs: Castiga 1.000 euro cash, bonuri cadou de 100 euro si premii saptamanale cu produse vegetale si din carne!

 admin  2017.03.04  Bani,Diverse,Vouchere,Trageri la sorti,Alimente  2709

concurs Agricola

Campania "Cu bunatatile usor de incalzit, castigi premii si timp negresit!" se desfasoara in perioada 01 martie 2017, ora 00:00:00 - 16 aprilie 2017, ora 23:59:59.

Marcile si ambalajele participante la campanie, sunt produsele pregatite refrigerate din gama Vegetale (Fantezie cu legume, Falafel, Chiftele cu ciuperci, Snitel Vegetal, Burger Vegetal) si cele din carne (Cordon Bleu, Snitel din piept de pui, File din piept de pui cu susan si Pui Shanghai), in ambalaje tip caserola, comercializate sub brandul Agricolan Bacau - care au etichetele promotionale "Cu bunatatile usor de incalzit, castigi premii si timp negresit!" - achizitionate din magazinele participante, pe perioada campaniei, dupa cum urmeaza:

 • Fantezie cu legume
 • Falafel
 • Chiftele cu ciuperci
 • Snitel Vegetal
 • Burger Vegetal
 • Cordon Bleu
 • Snitel din piept de pui
 • File din piept de pui cu susan
 • Pui Shanghai

Pe fata ambalajului fiecarui produs participant, participantii vor gasi eticheta promotionala "Cu bunatatile usor de incalzit, castigi premii si timp negresit!", pe care se afla eticheta promotionala, iar in interiorul va fi imprimat un cod unic alfanumeric, format din 6 caractere, in vederea inscrierii in prezenta campanie.

Ambalajul produsului participant, continand eticheta cu codul unic tiparit, in original si bonul de casa trebuie pastrate de catre participanti pentru validarea castigatorilor si acordarea premiilor prezentei campanii.

Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie sa detina un cont de utilizator in reteaua de socializare Facebook cu nume/prenume reale, sa achizitioneze in perioada de desfasurarea a campaniei cel putin unul dintre, produsele participante si sa inscrie codul promotional aflat in interiorul sticker-ului promotional gasit pe ambalaj. Inscrierea se face prin completarea formularului electronic aflat pe pagina de Facebook Pofta Mare la Gustare sau pe site-ul Semipreparate Agricola.

Participantii au obligatia de a pastra ambalajul cu eticheta promotionala si bonul fiscal pentru a putea valida cu acestea castigul.

In cadrul campaniei se vor acorda, prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

 • Premiile saptamanale
  • 10 pachete cu bunatati pregatite Agricola, un pachet contine urmatoarele produse: o cutie de Gujoane din piept de pui picante x 200 grame, o cutie de Nuggets de pui fara Euri x 300 grame, o cutie de Strips din piept de pui fara E-uri si o caserola ATM de Fantezie cu legume x 200 grame
 • Premiile speciale
  • 5 carnete cu tichete cadou in valoare de 100 euro/bucata. Nu se pot transforma in bani si nu se poate primi rest la ele.
 • Marele premiu
  • Marele premiu este de 1.000 euro

Premiile saptamanale se vor acorda prin trageri la sorti organizate saptamanal prin mijloace electronice si constau in cate 10 de pachete cu bunatati pregatite Agricola/ saptamana.

Premiile speciale se vor acorda toate cele 5 carnete cu tichete cadou de 100 euro in cadrul trageri la sorti pentru premiile speciale, in data de 24 aprilie 2017.

Marele premiu se va acorda in cadrul tragerii la sorti finale, ce va avea loc in data de 24 aprilie 2017.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Agricola castiga premii castiga bani produse Agricola castiga Agricola castiga 1000 euro castiga euro
Premii
in valoare de

306.92
miliarde de lei,
adica
306.920.816,00
RON
10673
concursuri
expirate
75
concursuri
active

concursomani
online
avon.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma