Acest concurs a expirat în data de 2015-09-13. Vezi concursurile active aici.
Pro-­X Clear Vision te provoaca!

Cel mai curat lichid de spalare parbriz din Romania, Pro-­X Clear Vision te provoaca!

In calitate de soferi, toti stim ca vizibilitatea la volan, confera siguranta in trafic si confort soferului, dandu-­i astfel, posibilitatea de a conduce mai relaxat.

In calitate de posesori ai unui automobil, stim cat de importanta este estetica acestuia si mai ales, cat de important este sa‐l pastram curat cu costuri si eforturi cat mai mici. “Epidemia” petelor albe de pe suprafetele automobilului, rezultate ca urmare a utilizarii lichidelor de spalare parbriz de slaba calitate, a luat proportii alarmante.

Lichidul de spalare parbriz este un produs care trebuie sa curate parbrizul si sa ne ofere vizibilitate si siguranta la volan, fara sa pateze suprafetele automobilului. Depunerile albe pun in pericol siguranta noastra, prin obstructionarea vizibilitatii si pateaza caroseria automobilului in acelasi timp.

Din acest motiv, Pro-­X a luat initiativa in a promova vizibilitatea si siguranta la volan, intr-­un alt fel. Speram ca acest concurs sa aiba si un rol educational ce va invata soferii auto sa testeze calitatea lichidelor de spalare parbriz.

Concursul se va desfasura in perioada 24.07.2015 – 12.09.2015.

Produsele eligibile in acest concurs, sunt produsele concurente din piata, ce sunt comercializate pe teritoriul Romaniei, in lanturile de benzinarii, supermarket-­uri si hipermarket-­uri.  Produsele concurente sunt admise indiferent de tara de provenienta, marca produsului, tipul de ambalaj, volum, pretul produsului, etc.

Produsele concurente, trebuie sa faca parte din aceeasi categorie precum este produsul nostru (Clear Vision) in sensul in care, Clear Vision este un produs “gata de utilizat”, ce nu necesita diluare cu apa sau alte amestecuri.

Produsele concentrate care necesita amestec cu “apa” conform instructiunilor producatorului de pe ambalaj, nu sunt admise la acest concurs. Aceste produse concentrate, creaza confuzie cand este vorba de tipul de apa recomandat pentru amestec. Cand producatorul mentioneaza amestec cu apa, asta poate insemna apa demineralizata, apa dedurizata, apa distilata, apa din retea, apa de put, apa de ploaie, apa de rau, apa de mare, etc.). Din acest motiv sunt excluse din acest Concurs.

Produsele vandute in reprezentante auto precum si marci ale reprezentantelor auto, nu sunt eligibile in acest Concurs.

Toti cei ce accepta “Provocarea verii” si doresc sa participe la acest concurs, trebuie sa urmeze pasii urmatori:

  • Trebuie sa prezinte un produs concurent, ce curata reziduurile de insecte de pe parbriz, cel putin la nivelul produsului Clear Vision, iar la evaporare sa lase mai putine depuneri albe decat produsul nostru pe suprafata parbrizului. Pe pagina noastra de socializare veti gasi cateva videoclip-­uri ce demonstreaza puterea de curatare a produsului nostru si rezultatul evaporarii pe parbriz.
  • Cand un participant a identificat un produs care depaseste parametrii produsului nostru, este rugat sa ne contacteze.
  • Trebuie sa posteze public pe pagina de socializare Facebook Pro-x, “particip la concurs” plus o fotografie ce contine produsul concurent alaturi de produsul nostru, impreuna cu bonul fiscal de achizitie al produsului nostru cat si hanger-­ul promotional de pe ambalaj (Provocarea verii).
  • Imediat dupa prima postare, trebuie sa posteze public a doua fotografie cu rezultatul testului pentru depuneri albe pe parbriz. Aceasta fotografie trebuie sa fie facuta din interiorul masinii, unde se poate vedea testul de depuneri facut in paralel cu cele 2 produse. Fotografiile din exteriorul masinii nu sunt admise, deoarece prezinta prea mult reflectii ce mascheaza situatia reala. Grafica cu instructiuni pentru testare o gasiti pe spatele hanger­‐ului.
  • Aceste 2 fotografii ne vor asigura ca participantul la concurs, intr‐adevar a testat cele doua produse, conform graficii cu instructiuni atasata pe ambalajul nostru. Asta inseamna ca a invatat procedura de testare a depunerilor din lichidul de spalare parbriz si va putea aplica aceasta metoda, ori de cate ori isi doreste. Orice alta metoda de postare sau participare la acest Concurs, nu va fi luata in calcul.
  • Participantii care au urmarit pasii de mai sus, vor fi instiintati ca produsul lor a intrat in faza de evaluare a Bordului si vor primi raspunsul public la postarea lor in termen de 2-­3 zile.

Fiecare participant are dreptul la o singura participare in acest concurs cu un singur produs.

Premiul consta in acordarea sumei de 1.000 Euro, platibila in lei, iar cursul de schimb va fi calculat la cursul BNR din ziua castigarii Concursului.