Acest concurs a expirat în data de 2016-10-03. Vezi concursurile active aici.
Gateste si castiga!

Pregăteşte un preparat (aperitiv, fel principal ori desert) cu legume sau cu fructe de toamnă (vinete, ardei, varză, gogoşari, mere, struguri, pere, dovleac) şi participă la concursul nostru „Găteşte şi câştigă!“ în perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2016.

Mecanismul concursului:

Trimite-ne rețeta împreună cu fotografia produsului final și cu datele de contact (nume complet, localitate, telefon) pe adresa de mail concurs@click.ro cu titlul „pentru concurs site“, abonează-te la newsletter-ul* nostru până la data de 2 octombrie 2016 şi vei câştiga un set de cuţite de bucătărie Möller, cu lamă în înveliş ceramic. Abonarea la newsletter-ul Click! Poftă bună! se face foarte ușor prin introducerea unei adrese de mail valide în formularul existent în partea de jos a paginii principale a site-ului clickpoftabuna.ro.

Rețeta câștigătoare va fi aleasă de către membrii redacției și publicată pe site-ul clickpoftabuna.ro luni, 3 octombrie 2016. Alte rețete delicioase dintre rețetele necâștigătoare vor fi selectate și publicate pe pagina de facebook Click! Poftă bună!, dar şi pe site.

Atenție!
Abonarea la newsletter-ul clickpoftabuna.ro în momentul desemnării rețetei câștigătoare este obligatorie.

Nu se acceptă rețetele care nu se încadrează în tema propusă: preparate cu legume sau fructe de toamnă.

Prin înscrierea unei rețete participantul îşi asumă răspunderea că rețeta și pozele care o însoțesc este creaţia sa proprie şi originală, că are o descriere autentică şi onestă a conţinutului subiectului prezentat şi că nici o altă parte nu are drepturi, titluri, pretenţii sau interes asupra ei/lui. În cazul în care se dovedește că rețeta trimisă de câștigător nu este creația sa proprie și originală, acesta va fi descalificat și va fi ales un alt câștigător.

Participanții care sunt deja abonați la newsletter-ul clickpoftabuna.ro mai trebuie să ne trimită doar rețeta împreună cu fotografia si cu datele de contact și sunt înscrisi automat la concurs.