Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Castig instant: Cu Fanslave si o pagina de Facebook castigi bani online

>
 

Ești un impatimit al retelelor sociale? Cu o singură pagină de Facebook și 5 fani poți face bani. Să câștigi bani din pagina ta de facebook, cu ajutorul metodei de lucru prezentate de Fanslave este simplu.Te înscrii în Fanslave, care te ajută să fii plătit când dai like-uri. Se stie că like-urile ocupă un loc important în strategiile SEO ale webmasterilor. De aceea ei chiar sunt dispuși să plătească pentru fiecare like primit. De ce să nu fii și tu printre cei care fac bani din like? Cu siguranța pagina ta de facebook este plină de like-uri date si neplătite. Este momentul să devii pragmatic!


Este o ocupație ușoară și ușor de abordat de către orice novice care s-a hotărât să încerce să câștige bani online. Incepătorii cărora nu le plac site-urile PTC pot aborda cu succes ocupația de a da like-uri plătite.

Iata cum abordezi problema:

1.Iti faci cont pe Facebook, dacă nu ai, si ai grijă să iți asiguri 5 prieteni pe pagina.
2.Te inscrii în Fanslave.


De fiecare dată când vrei să câștigi credite, intri în contul tău, cu userul si parola alese la înscriere, cauti linkurile care ți se dau și prin care ajungi pe pagina de facebook a site-ului pe care trebuie să-l apreciezi. Te conectezi la Facebook mai intâi, în contul pe care ti l-ai facut mai înainte. Pe pagina din facebook a site-ului respectiv, dai like și te întorci în contul tău din Fanslave.


Primești 0.25 euro la înscriere și 50 de credite pe care le folosește după cum crezi de cuviinta. Dacă ai și tu o pagină web, foarte bine, o poți adauga în site și primești și tu like-uri. Nu trebuie decât să-ti adaugi și să salvezi url-ul paginii site-ului tău din Facebook, în Fanslave. Dar atunci, trebuie să știi că totul lucrează ca un schimb de like-uri și in loc de bani primești like-uri. Sigur, daca ești un webmaster care nu ai timp de fleacuri dar ai nevoie de like-uri, scoți bani din buzunar, sau, investești, cum vrei să spui, și folosești mâna de lucru din Fanslave.

Dacă te intereseaza doar venitul suplimentar, trebuie să-ți spun că dupa fiecare like dat primești un număr de credite care se transforma în eurocenți. De regulă, se primesc în jur de 15 linkuri zilnice și, numărul de credite primite este funcție de reteaua căreia i se adreseaza, ( pentru că poți da click-uri nu numai pentru Facebook, poate fi abordat și twitter ), si poti face zeci de eurocenți zilnic.

Plata se face prin paypal sau alertpay, cum dorești, când ai atins suma minimă de plată de 15 euro.

Ceea ce este cu adevarat tentant este că ți se oferă posibilitatea să câștigi din reteaua pe care ți-o construiești, dacă vrei să transformi totul in mică afacere simplă pe net.
Câștigi 15 % din creditele cumpărate sau câștigate de referalii tăi, credite care, bineînțeles, se transforma în bani. Poți aplica cu succes ceea ce te-am învatat în cum sa-ti faci referali directi in PTC folosind câștigul din GPT, doar că aici nu este vorba de PTC ci de Fanslave.

Ți-am mai vorbit despre necesitatea de a deveni pragmatic și nevoia de a câștiga bani online din activități zilnice pe care le desfășori online, cum este de pilda, navigarea pe Internet.

Deci, dragul meu, dacă ești atent și cauți, pe Internet, poți găsi locuri unde orice mică acțiune obișnuită poate fi aducătoare de venit suplimentar. Chiar și un banal like îți poate satisface o necesitate financiară. Like-uri plătite poate fi o activitate care se înscrie cu succes în categoria activităților în care se pot face bani online usor, ca în GPT-uri si poate fi abordată ca primul pas în bani online.

Așadar,  cu fanslave poti caștiga bani online cu o pagina de Facebook, câteva clickuri, și o înregistrare căreia merită să-i dați atenție înregistrându-vă, gratuit, desigur, în  fanslave sub un link de referral.

Îți urez succes la bani și spor la like-uri .
 

make-money-468x60