Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga unul dintre cele 10 seturi formate din Crema Hidratanta si Demachiant Vitaminizant de la Gerovital Plant!
> Pentru ca iarna se apropie cu pasi rapizi, iar rutina ta de ingrijire se va modifica, Amelie vrea ca tu sa ai parte de cea mai buna ingrijire a tenului tau si te rasfata cu un premiu pe masura: participa la concurs si castiga unul dintre cele 10 seturi formate din Crema Hidratanta Gerovital Plant cu extract bio de Floare de Colt (Produsului anului 2011) si Lapte Demachiant Vitaminizant din aceeasi gama!

Putina lume stie că floarea de colt este un excelent ingredient cosmetic. Rezistenta pe care o arata in fata radiatiilor UV, a presiunii atmosferice scazute, a umiditatii si temperaturilor extreme face ca aceasta floare sa protejeze pielea la fel cum se protejeaza singura. Efectele pozitive asupra pielii sunt numeroase: efect anti-aging si antioxidant, protectie impotriva radiatiilor UV, regenerare pentru pielea stresata, sensibila si ridata.

Crema hidratanta este un produs destinat ingrijirii pielii fetei si gatului, o cremă de zi cu efecte intensiv hidratante. Complexul Herbatonic si Aquaxylul asigura echilibrul optim de hidratare, nutrire si remineralizare a pielii. Ceramidyl-Omega reface functia de bariera a pielii, aceasta devenind mai hidratanta, mai elastica, mai tonica. Uleiurile naturale de Jojoba si Soia hranesc si regenereaza pielea, asigurand protectie intreaga zi.
Extractul organic de Floare de Colt are efecte antioxidante, calmante protejand pielea impotriva factorilor de mediu nocivi.


Laptele demachiant vitaminizant este produsul ideal pentru o demachiere eficienta, indepartand machiajul si impuritatile de pe suprafata pielii.

Are un aport important in hidratarea, nutrirea, vitaminizarea pielii datorita Complexului Herbatonic si vitaminei A. Extractul organic de Floare de Colt si Vitamina A asigura un plus de protectie fibrelor de colagen si elastina, ducand la prevenirea si diminuarea ridurilor si ofera protectie impotriva stresului cotidian.


Iti recomandam sa incerci toata gama Gerovital Plant cu extract bio de Floare de colt si nu uita: cumparand un produs Gerovital vei sprijini si tu talentele Romaniei. La achizitionarea oricarui produs din gamele participante Gerovital, 1% din valoarea acestora se directionează catre Echipa Olimpica a Romaniei. Campania este valabila in perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011


REGULAMENT:

1: Pentru a participa la concurs, trebuie sa recomanzi pagina de concurs de pe site-ul Amelie.ro la 5 prietene cu ajutorul formularului de mai jos (ATENTIE: trebuie sa completezi corect adresa ta de email si adresele de email ale celor 5 prietene, pentru a fi valabila inscrierea la concurs).

Dupa ce ai apasat butonul de trimitere, esti inscrisa automat la concurs. Adresa ta va fi adaugata automat in baza de date Amelie.ro si zilnic vei primi cele mai chic si noi stiri in casuta ta de e-mail.

2: Apasa cele doua butoane de sub formularul de contact (share facebook si yahoo messenger) si anunta-ti prietenele de concurs. Cu cat se vor inscrie mai multe prietene din partea ta, cu atat sporesc sansele de castig pentru voi.

3: Intra pe site-ul campaniei “ Aducem Romania Acasa” si arata ca sustii Echipa Nationala la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 apasand butonul de LIKE din susul paginii.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Poti participa si castiga unul dintre premii o singura data. Premiile nu pot fi preschimbate in bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 7 Noiembrie – 7 Decembrie 2011.

Castigatoarea va fi anuntata la sfarsitul perioadei de desfasurare a concursului.

Premiul se va acorda prin tragere la sorti efectuata automat cu ajutorul calculatorului.

Participa la concurs!