Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga unul din cele 20 de premii Ariel 3D Actives!
>
Ariel 3D Actives te premiaza!
Descopera noua dimensiune a impecabilului cu Ariel 3D Actives


Traim in plina era 3D…. tehnologia 3D redefinind multe industrii, pornind de arhitectura, arta, medicina, electronica pana la fashion si industria de divertisment. Inspirati de revolutia 3D, expertii Ariel au dezvoltat o noua formula de curatare, care introduce inovatia 3D in lumea detergentilor.  Noul Ariel 3D Actives, cu tripla actiune impotriva petelor, patrunde in straturile profunde ale tesaturii, pentru o curatare impecabila.

Ce este deosebit la acest detergent? Ariel 3D Actives a fost creat cu ajutorul tehnologiei 3D, care le-a permis expertilor Ariel sa analizeze in detaliu diferite tipuri de materiale, fibre si pete.

Milioane de femei se pot bucura de acum de tehnologia Ariel 3D Actives: cu tripla actiune impotriva petelor in profunzime, pentru haine impecabil de curate. Descopera si tu inovatia Ariel! Intra in competitie, raspunde la intrebarea „cum actioneaza noul Ariel 3D Actives?” si  poti castiga unul dintre cele 20 de premii constand in 6 kg de detergent Ariel 3D Actives.

Despre Lansarea Ariel 3D Actives

Lansarea noului Ariel 3D Actives a avut loc in Dubai, intr-un eveniment impresionant la care au participat 150 de jurnalisti si invitati speciali din peste 40 de tari. Impreuna au descoperit secretele tehnologiei inovatoare de curatare Ariel 3D Actives, cu tripla actiune impotriva petelor in profunzime. Evenimentul de lansare a debutat cu prima prezentare de moda din Orientul Mijlociu conceputa in exclusivitate cu ajutorul tehnologiei 3D. Invitatii au putut cunoaste inovatia Ariel într-o experienta 3D care le-a dezvaluit cum actioneaza noua formula de curatare Ariel 3D Actives. Lansarea a culminat cu un spectacol vizual realizat impreuna cu experti din domeniul proiectiilor 3D mapate, proiectie care a prezentat „Cel mai profund test de curatare Ariel din lume”. Pentru mai multe detalii despre noul detergent cu formula inovatoare urmareste materialul  video aici.

Participa si tu la concursul nostru si bucura-te de formula inovatoare Ariel 3D Actives care patrunde in straturile profunde ale tesaturii, pentru o curatare in profunzime care iti lasa hainele impecabil de curate.

Concursul se desfasoara in perioada 08.11.2011 – 22.11.2011. In total vor fi oferite 20 de premii, iar castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti. Inainte de a te inscrie in competitie, consulta regulamentul disponibil mai jos.
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cum actioneaza noul Ariel 3D Actives?
 
 
 
  Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile