Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un pachet promotional Jacobs, un aparat Tassimo T40 + alte premii
>

Bine ai venit in sectiunea “Afla ingredientele Alintaromei!” din Coffeechat.ro!

Stim ca probabil te-ai intrebat cand savurezi o ceasca de cafea Jacobs care-ar putea fi ingredientele magice care ne aduc mereu mai aproape. Noi am descoperit 4:
-exuberanta
-zambete
-imbratisari
-confesiuni.

Scrie si tu despre un astfel de ingredient magic, povesteste-ne in cateva cuvinte de ce il consideri magic si special, invita-ti prietenii sa intre si ei in joc si castiga puncte!

Pentru ca jocul sa fie cat mai placut si mai usor, citeste intai instructiunile:

1. In primul rand, nu uita sa citesti in totalitate Regulamentul Oficial al Concursului. Te va ajuta sa vezi pentru ce activitati poti primi puncte si care sunt conditiile de inscriere in concurs.

2. Foarte important este ca datele tale de inregistrare in site sa fie valide. Asigura-te ca sunt completetate corect!

3. Pentru a putea publica povestea ta in sectiunea “Afla ingredientele Alintaromei”, trebuie sa fii logat. Daca nu ai inca un cont, inscrie-te aici. Nu uita ca de fiecare data cand intri pe site, sa te loghezi pentru ca punctele aferente fiecarei activitati (postarea de comentarii, adaugare de prieteni) sa se acumuleze in contul tau!

4. Poti incarca poze in Galeria foto pentru a ilustra mai bine povestea ta. Pozele nu iti vor aduce insa puncte suplimentare.

5. Poti publica in concurs o singura poveste. Nu uita ca premiile mari - aparatele Tassimo T40 cu T-discuri - sunt acordate in urma jurizarii. In afara de acestea, vor fi acordate si 100 de premii constand intr-un pachet de Jacobs Kronung (Jacobs Kronung Solubil 100g, Jacobs Kronung Intense 250g si Jacobs Kronung Decaf 250g).

6. Comenteaza povestile din sectiunea “Afla ingredientele Alintaromei!” Fiecare comentariu iti va aduce puncte in contul tau.

7. Invita-ti prietenii in concurs si primesti puncte suplimentare pentru fiecare prieten ce se inscrie dand click pe linkul de invitatie pe care il primeste pe e-mail!

Mecanismele prin care se pot acumula puncte precum si punctele corespunzatoare fiecarei actiuni, sunt:
- 1 punct pentru vizita pe site, sectiunea “Afla ingredientele Alintaromei” . Se va acorda un singur punct pe zi (intre 00:00:00 si 23:59:59) la accesarea site-ului;
- 1 punct pentru vizita pe site, sectiunea “Conversatii” (articolele zilnice). Se va acorda un singur punct pe zi (intre 00:00:00 si 23:59:59) la accesarea site-ului;
- 5 puncte pentru un comentariu postat la orice material /poveste de pe site, sectiunea “Afla ingredientele Alintaromei”, trimis si aprobat conform cerintelor de la art. 8 din prezentul Regulament. In fiecare zi, un participant poate trimite un numar nelimitat de comentarii, dar vor fi punctate numai primele 5 comentarii trimise in decursul unei zile calendaristice (intre 00:00:00 si 23:59:59) si aprobate. Un comentariu este aprobat daca respecta prevederile prezentului Regulament. Nu se vor puncta comentariile postate la propria poveste;
- 10 puncte pentru completarea in totalitate a profilului (conform celor mentionate la articolul 5). Punctele se vor acorda o singura data la prima completare a acestor campuri. Orice modificare ulterioara a acestor informatii nu va aduce puncte utilizatorului;
- 10 puncte pentru adaugarea unui prieten in sectiunea “Alfa ingredientele Alintaromei!”. Un participant poate invita un numar nelimitat de prieteni. Punctele pentru fiecare prieten se vor acorda numai daca prietenul invitat indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

- accepta invitatia si acceseaza www.coffeechat.ro dand click pe linkul din e-mailul de invitare;
- isi creeaza un cont corect si valid pe site;
- acumuleaza in contul sau minim 20 de puncte in urma activitatii sale;

- 40 puncte pentru participarea valida la concursul “Afla ingredientele Alintaromei!”, prin postarea unui material, in concordanta cu tema concursului, conform art. 8 din prezentul Regulament.


PREMII:
Lista finala a castigatorilor si premiile acordate va fi facuta publica de catre Organizator prin afisare pe website-ul www.coffeechat.ro, dupa ce acestia au fost validati telefonic



Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare
* Pachetul promotional contine Jacobs Kronung solubila 100g, Jacobs Kronung Decaf 250g si Jacobs Kronung Intense 250g
** Premiul Tassimo contine un aparat Tassimo T40, un pachet T-discuri Jacobs Kronung Caffe Crema si un pachet T-discuri Jacobs Kronung Latte Macchiato

Participa la concurs!