Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un latisor cu cristale Swarovski
>

Castiga impreuna cu Mazza.ro!


Acest weekend este, din nou, plin de surprize iar prima surpriza de astazi consta intr-un concurs sponsorizat de magazinul de  bijuterii online  Mazza  in cadrul caruia puteti castiga un produs care o sa va placa foarte mult cu siguranta.


Mai intai vreau sa va prezint putin site-ul  Mazza. Asa cum am spus si mai sus, este un magazin de  bijuterii online in cadrul caruia puteti gasi atat  bijuterii fantezie cat si bijuterii cu cristale Swarovski la preturi foarte accesibile. Nu sunt foarte multe modele din fiecare categorie dar cele care sunt arata foarte frumos, par foarte bine lucrate si mie imi plac foarte mult ba chiar mi-ar fi destul de greu sa aleg un singur produs care imi place.

Premiul concursului de astazi consta intr-un  lantisor cu cristale Swarovski de pe site. Surpriza consta in faptul ca nu o sa va dezvalui despre ce lantisor e vorba. Eu stiu care este dar voi nu veti afla pana in momentul in care vom avea o castigatoare.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?

Regula este foarte simpla. Trebuie doar sa dati Like pe Facebook  paginii Mazza.ro ( click aici pentru a intra pe pagina),  paginii mele (o puteti gasi in partea dreapta a blog-ului) si sa imi lasati un comentariu la aceasta postare in care sa imi scrieti numele vostru complet de pe Facebook si, optional, despre ce lantisor credeti ca este vorba.

Concursul se va incheia pe data de 19 noiembrie la ora 23:59 iar castigatoarea va fi aleasa cu ajutorul random.org si anuntata tot in cadrul acestei postari.