Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un Laptop HP, o camera foto digitala sau un weekend in Muntii Apuseni
>

Pentru ca ne-am dorit intotdeauna sa motivam calitatea, si nu cantitatea, pentru ca ideea din spatele Forumului AvocatNet.ro este aceea ca raspunsurile de acolo sa poata oferi solutii concrete si utile celor care au intrebat, lansam astazi un concurs prin care premiem calitatea in discutiile din Forum.

          Concursul are loc in perioada: 
        26 Octombrie  - 27 Noiembrie  2011 
   Sursa:   Avocatnet.ro
         Tip:  T ragere la sorti



Ce castigi:
Locul 1: 
Laptop HP - Promotie Laptop Probook 4530s (Intel Core i3-2310M, 15.6", 3GB, 320GB @7200rpm, ATI Radeon HD 6490M@1GB, Gigabit LAN, BT, Linux).

Locul 2:
Canon - Camera Foto Digitala PowerShot A800
Caracteristici: 10,0 megapixeli, Obiectiv cu zoom optic 3,3x, Ecran LCD de 6,2 cm (2,5”), Mod Inteligent automat, Mod Reducere estompare, Design simplu la utilizare, 16 moduri de fotografiere, inclusiv auto-declanşator pentru feţe, DIGIC III
Locul 3:
Un weekend la Pensiunea Craiul , in Muntii Apuseni, respectiv cazare vineri seara, cazare sambata seara, mic dejun sambata dimineata, mic dejun duminica dimineata. Pentru detalii, va invitam sa vizitati site-ul pensiunii.



Ce trebuie sa faci:
Scrie in forum, raspunde la intrebarea cuiva si ai grija sa formulezi un raspuns corect si util. In functie de impactul raspunsului tau, acesta o sa fie aplaudat sau recomandat de cititorii forumului. AvocatNet.ro va selecta automat, la finalul concursului, cele mai aplaudate / recomandate raspunsuri, iar cei care le-au scris vor fi inscrisi automat la o tragere la sorti din care se vor selecta castigatorii.

Cu cat ai mai multe mesaje corecte incluse in acel top, cu atat ai mai multe sanse sa castigi. Astfel, daca un membru al forumului are mai multe mesaje printre cele 100 cele mai aplaudate / recomandate, atunci el va fi inscris in concurs de tot atatea ori cate mesaje are in top 100.

Ce este un mesaj aplaudat?
Ori de cate ori un cititor apasa butonul "Aplauda" existent in dreptul unor mesaje scrise in forum de utilizatori non-consultanti, mesajul in sine este aplaudat. Orice membru AvocatNet.ro isi poate consulta propriul profil de utilizator pentru a vedea ce mesaje scrise de el au fost aplaudate.

Ce este un mesaj pentru care un consultant este recomandat?
Ori de cate ori un cititor apasa butonul "Recomanda" existent in dreptul unor mesaje scrise in forum de utilizatori care au si profil de consultant, consultantul respectiv primeste recomandare datorita scrierii acelui mesaj. Orice consultant poate vizualiza lista ultimelor mesaje pentru care a fost recomandat prin accesarea profilului sau de consultant.

Perioada de desfasurare a concursului:
Concursul se va desfasura in perioada 26 octombrie - 27 noiembrie 2011, urmand ca in seara zilei de 28 noiembrie sa se afiseze lista celor mai aplaudate / recomandate 100 de mesaje, iar pe 29 noiembrie sa se desfasoare tragerea la sorti privind desemnarea celor 3 castigatori (locul 1, locul 2, locul 3).

Sunt inscrise in concurs toate mesajele postate in perioada 26 octombrie - 27 noiembrie 2011, care au primit un numar suficient de aplauze ori recomandari pentru a intra in top 100 mesaje aplaudate / recomandate. Atentie! Pentru ca uneori concursurile pot face oamenii sa scrie orice doar pentru a castiga, ne rezervam dreptul de a scoate din concurs eventualele mesaje nepotrivite.