Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un GPS WayteQ X960BT!
>
Regulamentul concursului

La campania (denumita in continuare: Concurs) "Castiga un GPS WayteQ" organizata de catre SC Phonezone SRL (denumita in continuare: Organizator) poate participa orice persoana fizica majora, rezidenta in Romania (denumita in continuare: Concurent), care nu apartine categoriei de persoane descrisa la punctul 6. si care poseda un cont curent si activ pe www.facebook.com, prin intermediul caruia utilizeaza aplicatia http://apps.facebook.com/castigaungps participa la concurs, apreciaza paginiile www.facebook.com/gpsmarket si www.facebook.com/wayteq.ro folosind butonul "Like/ Imi place" si nu dezactiveaza ("Unlike") optiunea pana la terminarea consursului.

I. Concurentul lanseaza aplicatia Facebook

II. Se va afisa o fereastra de bun-venit, prin intermediul careia va vom informa asupra desfasurarii concursului, apoi la apasarea butonului OK, va porni aplicatia.

III. Solicitarea permisiunilor aplicatiei. Concurentul va activa urmatoarele permisiuni in cadrul profilului sau de Facebook (numai acel Concurent poate continua Concursul, care a activat aceste permisiuni):

- Scrierea pe perete ("Wall")
- Citirea adresei de e-mail
- Administrarea prietenilor

IV. Ferestra de apreciere in cadrul Concursului. O noua fereastra ce ii permite Concurentului sa aprecieze ("Like") paginiile de Facebook  www.facebook.com/gpsmarket si  www.facebook.com/wayteq.ro 

V. Fereastra de recomandari ale Concursului: Concurentul poate recomanda aplicatia tuturor prietenilor sai din cadrul Facebook ce nu au beneficiat inca de invitatie de participare (numai acel Concurent poate continua Concursul, care a recomandat Concursul cel putin unui prieten).

VI. Fereastra de confirmare si multumire.

1. Perioada de desfasurare a Concursului

Pe durata desfasurarii campaniei promotionale, toti care au apreciat paginiile  www.facebook.com/gpsmarket si www.facebook.com/wayteq.ro si au recomandat Concursul cel putin unui prieten vor participa la marea extragere. Castigatorul premiului cel mare va fi acel Concurent ce conform softului integrat de calculare al Concursului, a reusit sa invite in Concurs cei mai multi prieteni din cadrul Facebook. Cel de-al doilea premiu va fi al acelui Concurent ce a invitat in Concurs marele Castigator. Premiile vor consta in 2 sisteme de navigatie  X960BT, marca WayteQ.

Data: 11.10.2011