Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga un Buton Eco sau un Economizor de energie electrica
>
Înscrie-te la newsletter si poti câstiga unul dintre premiile oferite de EcoStyle!!!


PREMII

Eco-Style pune la bătaie 3 butoane eco și 3 economizoare de curent electric.

eco button

Butonul Eco este un gadget premiat la nivel internațional. Acesta ajută la economisirea energiei cu ajutorul unui singur click.

Se conectează la PC / laptop prin USB, iar de fiecare dată când plecați de la birou, dar vreți să lăsați calculatorul aprins, prin simpla apăsare a butonului, calculatorul va intra foarte rapid în modul STAND BY / SLEEP, care consumă mai puțin curent electric. La întoarcere, este suficient să mișcați mouse-ul și calculatorul se va ”trezi la viață”. Soft-ul incorporat vă va arăta câtă energie ați economisit și câte emisii de CO2 ați evitat. Pe lângă avantajele cu privire la reducerea energiei consumate, butonul eco este un instrument excelent pentru educarea copiilor și stimularea unui comportament ecologic.


economizor

Economizorul de energie electrică este un aparat care ajută la economisirea a până la 30% din energia consumată în propria locuință. 

Când este transmisă, electricitatea suferă numeroase fluctuaţii şi întreruperi de alimentare, dar şi variaţii ondulatoare care duc la supratensiuni electrice ce nu sunt suportate de aparatele noastre electrice. Astfel o parte din electricitatea ce intră în casele noastre este furnizată sub formă de suprasarcini neexploatabile, dar totuşi facturate. Aceste supratensiuni electrice ne fac să plătim şi să consumăm mai mult (incalziremoderna.ro).

Economizorul de energie:
-este economic, eficient, certificat CE;
-se montează foarte usor, doar introducându-l într-o priză de perete, cât mai apropiată de panoul electric;
-are o durată lungă de viață, stă în priză non stop, nu consumă deloc curent, ci ajută la reducerea consumului celorlalte aparate din casă;
-nu necesită costuri de întreținere;
-este legal, nu necesită aprobări sau autorizații;
-se pretează la orice instalație electrică;
-protejează aparatele electrice la suprasarcină și șocuri electrice, și le prelungește durata de viață;
-poate fi utilizat în orice clădire, sau cameră, acasa, la școală, birou, în fabrici, biserici, magazine, internet-cafe etc.


CUM POȚI CÂȘTIGA
E SIMPLU! Trebuie doar să te înscri la newsletter pe durata concursului cu o ADRESĂ DE MAIL VALIDĂ. Abonarea la newsletter se face în partea din dreapta sus a siteului nostru  www.eco-style.ro. Newsletterul reprezintă un email săptămânal pe care siteul nostru îl va trimite pe adresa dvs de mail. Newsletterul va conține informații, articole, știri din domeniul ecologiei.


DURATA CONCURSULUI
Concursul se desfăşoară în perioada 7 Noiembrie 2011-15 decembrie 2011(ora 23.59).


CINE POATE PARTICIPA
Concursul este adresat persoanelor cu domiciliul actual în Romania, indiferent de vârstă.  Pentru participarea la concurs fiecare persoana trebuie să se înscrie la newsletter cu o singură adresă de mail validă.  La acest concurs nu pot participa angajații, colaboratorii sau voluntarii organizatorului.


ANUNȚAREA PREMIILOR
Câștigătorii vor fi aleși aleator dintre cei care s-au abonat la newsletter-ul EcoStyle pe perioada de desfășurare a concursului.  Aceștia vor fi anunțați pe pagina de Facebook Eco Style, cât și pe pagina de concurs.


ACORDAREA PREMIILOR
Câștigătorii vor fi contactați pe mail în maximum două săptămâni de la anunțarea câștigătorilor. EcoStyle își asumă costurile de livrare ale premiilor.

Participa la concurs!