Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga seturi de cafea Doncafe Selected si Doncafe Gold!
>
Castiga seturi de cafea Doncafe Selected si Doncafe Gold!
PERIOADA CONCURSULUI: 16 nov 2011 - 15 dec 2011

Pot participa numai utilizatorii care sunt membri ai comunitatii Feminis.ro.


Raspunde pe forum la intrebarea "Care consideri ca este cel mai important beneficiu al cafelei Doncafé?" in perioada 16 noiembrie – 15 decembrie si poti castiga unul dintre cele 15 seturi oferite de Doncafe! Fiecare pachet consta in: un pachet de cafea Doncafé Selected (500g), o cutie de cafea Doncafé Selected Instant 100g si un pachet de cafea Doncafé Gold de 250g.

Targuri de Craciun, brazi impodobiti si case decorate festiv, colinde, delicii culinare – sunt doar cateva dintre aspectele pentru care astepti cu nerabdare finalul de an. Doncafé te invita sa savurezi si mai mult fiecare clipa de asteptare si sa traiesti cu intensitate bucuria sarbatorilor de iarna la o ceasca de Doncafé Selected sau Doncafé Gold.

Doncafé Selected
Discutiile cu cei dragi nu sunt niciodata la fel de animate si placute ca atunci cand sunteti in compania Doncafé Selected.

Boabele 100% Arabica, gustul citric, fructat si complexul de arome fine te vor purta intr-o aventura a simturilor. Imparte cu cei dragi experienta unica a cafelei cu gust bogat Doncafé Selected, atat in varianta prajita si macinata, cat si in varianta instant!

Doncafé Gold
Doncafé Gold, o cafea cu personalitate, iti antreneaza toate cele 5 simturi.
Cu fiecare ceasca de Doncafé Gold te redescoperi, iti rememorezi pasiunea pentru gustul bogat si dulce-caramelizat al cafelei 100% Arabica. Lasa-te invaluita pe parcursul intregii zile de parfumul delicat, notele florale si atingerile de vin caracteristice cafelei rafinate Doncafé Gold.

Te invitam sa te alaturi celor peste 120.000 de iubitori de cafea pe pagina Doncafé de Facebook




Participa la concurs!