Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga o vacanta de vis in doi la Paris!
>
Parisul te îmbie cu o ofertă pe care nu o poți refuza: istorie, cultură, viață de noapte, shopping, culori, forme arhitecturale, atmosferă, pentru toate simțurile și toate gusturile, toate situate în același loc.

Debo îți propune să începi anul 2012 cu o vacanță de vis în doi, la Paris.

Tot ce trebuie să faci e să acumulezi puncte care îți multiplică șansele de câștig dacă cumperi produse de pe site-ul Debo.ro .

După fiecare produs achiziționat, înregistrează-te în contul tău de client, iar la sectiunea Punctele mele poți verifica numărul de puncte primite, proporțional cu valoare comenzii depuse, având ca și rată de conversie 1 punct= 100 Ron. Pentru mai multe informații despre mecanismul de derulare a promoției te rugăm să accesezi pagina de concurs de pe www.debo.ro.

Fiecare punct e o sanșă în plus pentru extragerea la sorți care o să se desfașoare de Crăciun, având ca și premiu o excursie de două persoane la Paris, în perioada 22-25 ianuarie 2012.

Pachetul include biletul de avion București-Paris-București, toate taxele de aeroport incluse, un bagaj de cală , cazare 3 nopti la hotel de 3 stele Derby Eiffel, micul dejun fiind inclus.
Hotelul Derby Eiffel este situat în imediata apropiere a Turnului Eiffel şi Champs de Mars. Acesta este situat ideal, în inima cartierului la modă Rive Gauche din Paris.

Sunt atât de multe lucruri de facut în Paris și atât de multe obiective turistice de vizitat, încât chiar și parizienii care locuiesc de zeci de ani în acest oras fantastic nu au descoperit încă totul.

Începe anul 2012 cu o vacanță de vis în doi, la Paris.
Pentru mai multe detalii citeste regulamentul concursului aici ! Regulament concurs

Vrei sa devi și tu un turist la Paris? Parlez vous Français?

Participa la concurs!