Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga o tableta Internet ARCHOS 70IT!
>
Durata Promotiei:  07/11/2011 - 21/11/2011
Premiul promotiei il reprezinta o tableta Internet ARCHOS 70IT

In momentul lansarii primului deal pe www.dealspot.ro, o tragere la sorti va fi organizata si 100 de cupoane gratuite la primul nostru deal vor fi oferite particpantilor la concurs.

La concursul "Castiga o tableta" poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, care locuieste in Romania si care isi face un cont inscriindu-si adresa de mail pe site-ul http://www.dealspot.ro/. Din acest moment, este inscris in concurs. 

- Participantul este responsabil pentru furnizarea de date corecte de inregistrare (adresa de mail), in cazul in care castigatorul nu poate fi anuntat datorita unei adrese de mail invalide, premiul va fi acordat urmatorului castigator extras printr-o noua tragere la sorti. 

- Participantul nu este colaborator sau angajat al http://www.dealspot.ro/ sau SC Oferte Pentru Tine SRL, si nu este ruda de gradul I cu un colaborator sau angajat al http://www.dealspot.ro/ sau SC Oferte Pentru Tine SRL. 

- Participantul este persoana fizica, majora, rezident in Romania. 

- Adresele de mail ale prietenilor castigatorului vor fi verificate pentru a exclude posibilitatea castigarii concursului utilizand adrese de mail false.

Participa la concurs!