Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga 2 telefoane mobile HTC Sensation
>


Concursul are loc in perioada: 
      26 Septembrie 2011 - 14 Octombrie 2011 
Sursa:  HTC Romania Facebook
Tip: tragere la sorti




Ce castigi:

2x HTC Sensation




Ce trebuie sa faci:



Nu este necesară nicio achiziție. 
Pentru înscriere, participantul trebuie să acorde “Like” paginii Facebook HTC România și să-și înregistreze datele personalte în formularul concursului pentru a deveni eligibil să câștige un smartphone HTC Sensation și/sau o ilustrație creată pe baza fotografiei de profil Facebook.


Participanții sunt eligibili pentru ambele premii printr-o singură înregistrare, în funcție de opțiunile de înscriere selectate.  


Câștigătorii vor fi selectați pe baza unei trageri la sorți la finalul fiecărei săptămâni și vor fi contactați direct prin intermediul adresei email furnizate în cadrul înscrierii.


Câștigătorii ilustrațiilor vor fi contactați și li se vor solicita fotografii suplimentare ale acestora, pe baza cărora se va crea ilustrația. Aceasta va fi publicată în termen de 24 de ore. HTC nu răspunde în niciun fel dacă imaginile furnizate nu sunt cele ale câștigătorului de drept.


Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe paginile de Facebook ale HTC la finalul fiecărei săptămâni.

Câștigătorii care nu vor răspunde în interval de 2 zile lucrătoare la notificările HTC renunță la premiu, iar HTC poate acorda premiul unui alt participant la concurs. 
HTC își rezervă dreptul de a folosi toate ilustrațiile în cadrul unei galerii la sfârșitul concursului și să publice numele câștigătorilor în toate materialele de marketing.