Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
>Concurs: Castiga 10.000 euro, o tableta, un smartphone, carti de specialitate, un laptop, un monitor + alte premii
>



Dacă eşti dezvoltator de aplicaţii mobile, tocmai ai primit cea mai mare provocare din cariera ta. Trebuie să le dovedeşti tuturor că orice e posibil pentru un smartphone!

Cum faci asta? Alegi una dintre provocări, găseşti o soluţie sub forma unei aplicaţii pentru iOS, Android, Symbian sau Blackberry şi poţi câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

Creeaza-ti un cont in MyVodafone, in coltul din dreapta sus, şi arată-le tuturor că orice se poate!

CUM PARTICIP

Ei au trimis provocările. Acum arată-le ce poţi!
"Ce-ţi doreşti de la un smartphone?"
De la o singură întrebare am strâns sute de provocări. Toate pentru tine.
Alege o provocare şi creează o super aplicaţie pentru ea. Crezi că poţi mai mult? Perfect! Eşti liber să accepţi oricâte provocări vrei, cât timp aplicaţia ta rezolvă problema pusă de utilizatori.
Înscrierea e simplă (la aplicaţii să vedem cum te descurci)

1. Intra in contul tau MyVodafone, din coltul dreapta sus al paginii. Daca nu ai cont, poti sa-ti creezi unul nou. Cum ai terminat înregistrarea, mergi direct la lista de provocări. Acceptă una dintre ele şi treci la treabă!

2. Asta-i partea cea mai importantă – creezi aplicaţia care o să-i dea gata pe toţi. Nu uita să foloseşti brandingul Vodafone (găseşti ghidul aici)

3. Dacă ai terminat aplicaţia, atunci e timpul să o înscrii în concurs.

4. Mai întâi trebuie să o trimiţi împreună cu codul sursă pentru aprobare. Foloseste codul unic de aplicaţie şi link-ul de tracking. Aşa vom şti daca aplicaţia ta este numarul unu la categoria Top Downloads.

5. Cum primeşti OK-ul din partea Vodafone, încarci aplicaţia în market. Dacă nu ai cont de developer, Vodafone o va încărca pe unul din conturile sale.

6. Îţi ridici premiul de 10.000 de euro... dacă ai fost destul de bun, bineînţeles!

PREMII
1. Marele Premiu
Alege o provocare şi creează o aplicaţie care să dea juriul pe spate. Marele premiu al concursului este de 10.000 de euro, plus succesul tău garantat powered by Vodafone - îţi vom promova aplicaţia atât online, cât offline!


2. Top Download
La final, tragem linie şi vedem care sunt cele mai descărcate aplicaţii pentru smartphones şi tablete.

Top Download Tablet Apps: Te aşteaptă o tabletă de ultimă generaţie şi un smartphone pe măsură, plus cele mai noi cărţi de specialitate pentru dezvoltatorii de aplicaţii mobile.

Top Download Phone Apps: Câstigi un kit pentru dezvoltatori format dintr-un laptop mega performant, un monitor cu o claritate fără egal, un set de cărti de specialitateşi un smartphone pe care să-ţi testezi toate aplicaţiile.


3. Top Rating
Oricine intră pe site poate da o notă aplicaţiilor înscrise. La sfârşitul concursului, premiem aplicaţiile (pentru smartphones şi pentru tablete) cu cel mai mare rating.

Top Rated Tablet Apps: Premiul e un kit format dintr-o tabletă cu cele mai bune performanţe multimedia, un smartphone şi un set de cărţi de specialitate.

Top Rated Phone Apps: Câştigi un laptopul traportabil şi ultraperformant, plus accesorii de ultimă oră şi un smartphone pe care îţi încerci ultimele creaţii. În plus, primeşti şi un set de cărţi de specialitate.

Regulamentul Campaniei