Termeni si Conditii - Mobile

Aplicatia Bestconcurs Mobile

Descarcand si instaland aplicatia software codata si executabila (“Bestconcurs”) si folosind-o pentru a accesa continut din baza de date Bestconcurs si de pe site-ul Bestconcurs - www.bestconcurs.ro pe telefonul mobil sunteti de acord cu termenii de mai jos (“Termenii”).

1.    Licenta

1.1 S.C. Com-Ambul S.R.L. (Com-Ambul) va acorda o licenta non exclusiva pentru a descarca si a folosi aplicatia Bestconcurs doar pe telefonul dvs mobil.

1.2 Toate drepturile ce includ proprietatea intelectuala din aplicatia Bestconcurs raman proprietatea Com-Ambul si a imputernicitilor sai.

2.    Folosirea aplicatiei Bestconcurs

2.1 Aplicatia Bestconcurs este destinata folosirii personale, nu este destinata comercializarii si este disponibila doar clientilor Bestconcurs care au resedinta in Romania.

2.2 Aplicatia Bestconcurs nu poate fi copiata, distribuita, dezarhivata, decompilata, sau dezasamblata sau folosita prin elementele sale in niciun fel.

3.    Garantii si riscuri

3.1 Aplicatia Bestconcurs este disponibila in formula initiala si poate fi descarcata, instalata si folosita cu riscul propriu.

3.2 Com-Ambul s-a asigurat ca aplicatia Bestconcurs nu contine inadvertente, erori, virusuri sau defecte; cu toate acestea, Com-Ambul nu garanteaza acuratetea datelor.

3.3 In masura in care legea o permite, Com-Ambul nu ofera garantii de niciun fel (insinuate, de drept sau alt tip) in ce priveste aplicatia Bestconcurs sau website-ul Bestconcurs. Com-Ambul nu va fi raspunzatoare pentru pierderile sau distrugerile cauzate sau legate de conectarea la aplicatia Bestconcurs.

3.4 Com-Ambul nu are control asupra serviciilor disponibile despre care sunt trimise informatii furnizate de terte parti catre aplicatia Bestconcurs si Com-Ambul poate aduce modificari aplicatiei Bestconcurs in orice moment, la discretia sa. Com-Ambul poate retrage sau schimba aplicatia Bestconcurs in orice moment din motive tehnice, comerciale, de interes public sau operationale.

3.5 Com-Ambul poate bloca folosirea aplicatiei Bestconcurs daca incalcati acesti Termeni si Conditii sau Termeneii si Conditiile site-ului  „http://www.bestconcurs.ro”.

4.    Furnizarea serviciului

4.1 Aplicatia Bestconcurs a fost dezvoltata si este furnizata de Com-Ambul.

5.    Cost

5.1 Com-Ambul nu va aplica nicio taxa pentru descarcarea si folosirea aplicatiei Bestconcurs. Vor fi aplicate costurile standard in momentul conectarii la site sau la site-urile tertelor parti prin aplicatia Bestconcurs. Nu veti putea descarca aplicatia prin roaming.

6.    Marci

6.1 Cuvintele sau marca “Bestconcurs”, in orice reprezentare, inclusiv cele stilizate, toate logourile sau simbolurile asociate si combinatii ale lor cu alt cuvant sau marca sunt marci inregistrate ale Com-Ambul sau ale unor companii affiliate Com-Ambul. (“marcile”).

6.2 Marcile vor fi folosite doar in mod corect si nu vor fi utilizate :

(a) ca sau parte din alte marci;

(b) intr-o maniera care poate cauza confuzie;

(c) pentru a identifica produse cu care nu au legatura;

(d) pentru a sustine sau recomanda produse sau servicii cu care nu au se inrudesc;

(e) in alta maniera care poate cauza stricaciuni reputatiei oricarei companii mai sus mentionate.

7.    General

7.1 Putem intarzia intrarea punerea in aplicare a acestor termeni fara a pierde dreptul asupra lor.

7.2 Sunteti de acord ca putem subcontracta prestarea oricarora dintre obligatiile noastre sau putem  pune in aplicare acesti Termeni sau oricare dintre drepturile sau obligatiile noastre fara a anunta in prealabil. Va asumati sa nu delegati, revindeti transferati in orice mod drepturile si obligatiile dumneavoastra in acesti Termeni.

7.3 Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra pentru orice incalcare a acestor termeni care ar putea surveni din orice cauze independente de noi, care nu pot fi controlate.

7.4 Daca oricare parte a acestor Termeni se dovedeste a fi invalida din punct de vedere legal sau neaplicabila, atunci partea nevalida sau neaplicabila va fi considerata inlocuita de o prevedere valida, care poate fi pusa in aplicare care se apropie cel mai mult de intantia prevederii originale, iar celelelate prevederi din Termeni si Conditii vor ramane in vigoare.

7.5  Recunoasteti si sunteti de acord ca prin acesti Termeni si conditii nu va este garantata si nu veti avea rezolvare in cazul in care orice declaratie, reprezentare, garantie sau intelegere (facuta fie din neglijenta, fie din naivitate), a oricarei persoane (parte a acestor termini sau nu) altfel decat stabiliti in acesti termini ca o garantie. Nimic din acesti Termeni nu va putea limita sau exclude, cu toate acestea, responsabilitatea pentru frauda.

7.6 Com-Ambul isi rezerva dreptul in orice moment sa dezvaluie orice informatie necesara, caci Com-Ambul considera necesara respectarea oricarei legi in vigoare, reguli, regulamente, procese legale sau cereri guvernamentale.

7.7 Acesti Termeni vor fi gestionati si interpretati in conformitate cu legea romana si consimtim la jurisdictia non exclusiva a tribunalelor romanesti.

Premii
in valoare de

149.40
miliarde de lei,
adica
149.401.300,00
RON
10741
concursuri
expirate
54
concursuri
active

concursomani
online
orange.ro

Newsletter
Nu rata nici un concurs!

Sortare

Categorii

Top Concursuri

Comments


Nu rata nici un CONCURS!
Sute de concursuri, mii de premii in fiecare zi!
Un singur mail
Adresa ta de email
Nume si prenume
Aboneaza-ma